Vores historie

Bjørnkjær, som ejendommen hedder, har sin oprindelse tilbage i 1872, hvor min tipoldefar på min fars side købte en jordlod her på stedet og opførte et lille lerstampet hus.  Han havde fundet ud af, at der var mergel i undergrunden, og tilbage i tiden udgjorde det en stor værdi. Mergel er kalkholdigt jord, som blev brugt til jordforbedring.

Der blev gravet mergel helt frem til 1962, så jeg kan svagt erindre, at det har foregået. På et tidspunkt blev gården kaldt Mergelgården.

Ejendommen tilhørte oprindeligt min fars familie, men i 1912 overgik den til min mors familie, da min morfar købte den.

Det pudsige er, at i 1954 bliver mine forældre gift og overtager ejendommen, så her gik det hele op i en højere enhed.

Vi haft den store glæde at møde rigtig mange helt fantastiske mennesker fra hele kloden.

Henning og jeg køber i 2006 Bjørnkjær af mine forældre, som dog bliver boende til 2012, hvor de flytter til Billund.

Herefter flytter vi ind i det gamle stuehus fra 1922 og går i gang med at indrette lejligheder og festsal i de gamle landbrugsbygninger.

I 2014 er vi klar til at tage imod de første gæster, og siden har vi haft den store glæde at møde rigtig mange helt fantastiske mennesker fra hele kloden.

Der hører ca. 25 ha jord med til ejendommen, og mine forældre valgte at lægge en del ud til natur.

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Weifang, DK

  1. august 2021

  Et perfekt ophold for en familie. Det er mere end perfekt, især til familieophold. Vi elsker køkkenet, legepladsen og det hele. Værterne er meget søde, og de sørger supergodt for hver eneste detalje. Dette sted er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på.

 • Kazemi, Tyskland

  18. juli 2021

  Vi har boet her to nætter. Det var meget behageligt, og desværre havde vi kun et kort ophold. Alt var præcist som beskrevet. Lis er supervenlig og forsøgte at give os en masse tips til vores korte ophold. Vores børn havde det så sjovt på legepladsen. Det er et fantastisk familievenligt sted. Vi vil helt sikkert komme tilbage igen snart.

 • Lisbeth, DK

  25. august 2021

  Beliggenheden. Sød værtinde. Studiolejligheden. Der er gjort rigtig meget ud af stedet og vi manglede intet. Gode senge og hyggelig indretning. Ligger centralt for oplevelser af enhver art. Perfekt sted for børnefamilier.

 • D. Olsen, DK

  22. juli 2021

  Mega mega fantastisk sted – verdens bedste sted, vi nogensinde har været på. Vi sov i telt hos jer. Man føler sig virkelig hjemme. Jeg blev ked af det inde i mig selv, da vi tog afsted. Så lækker en legeplads. Kan intet sige, om noget der var dårligt. Vi kommer 100% igen.

LOasen Vesterhede
v/ Lis og Henning Kristensen
Vesterhedevej 33
DK-7250 Hejnsvig
CVR-nr. 11472273
Ring +45 2023 5692
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os

Skriv til os