Skip to main content

LAGVesterhedevej 33, DK-7250 Hejnsvig
Ring +45 2023 5692
info@loasen.dk

Fester - uden eller med overnatning, selskabslokale, mødelokale og bryllupslokation

Planlægger du en helt særlig begivenhed og mangler du et passende sted at afholde den? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder festlokaler, som er særdeles velegnet til livets store fester, herunder også som bryllupslokation.

Vores selskabslokaler er perfekte til at skabe en festlig atmosfære og kan rumme både små og store arrangementer. Uanset om du planlægger en fødselsdag, jubilæum eller firmafest, kan vores festlokaler være den perfekte ramme for festen. 

Lokalerne er også velegnede som mødelokaler eller til en workshop.

Drejer det sig om en af livets store fester som fx et bryllup, har du mulighed for at leje begge sale, så både reception og aftenfest kan holdes her hos os.

I er meget velkomne til at blive viet i vores skønne natur.

Måske er du i gang med at planlægge dit drømmebryllup? Måske ønsker du at blive viet i naturen? Vores bryllupslokation kan skabe den romantiske stemning, du altid har drømt om. Uanset om du ønsker at holde det intime bryllup i smukke omgivelser eller invitere mange gæster til en stor ceremoni, hjælper vi gerne med at opfylde dine ønsker og behov.  Og husk, både I selv og jeres gæster er meget velkomne til at overnatte her i forbindelse med festen. 

Mangler du et mødelokale til dit næste forretningsmøde, workshop, foreningsarrangement eller teambulding-event, så er du meget velkommen her hos os. Vi hjæper gerne med de praktiske ting og kontakt til cateringfirmaer m.v. Vores beliggenhed gør, at du har mulighed for at holde dit møde diskret i uforstyrrede rammer, hvis du har behov for det.

Uanset hvilket arrangement du planlægger, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os nu for at høre mere om vores forskellige lokaler og find det, der passer bedst til dit behov. Vores selskabslokaler kan være med til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære for netop dit arrangement.

Gammelt staldvindue med kig udefra ind til et flot dækket festbord

Vi har sørget for indbydende lokaler og faciliteter, og du behøver selv kun tænke på borddækning, mad og drikke samt køkkenpersonale. Resten klarer vi for dig.

I forbindelse med fester giver vi altid god rabat på overnatning.

Kontakt os gerne for en fremvisning og lad os tage en snak om dine/jeres ønsker og drømme. 

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Weifang, DK

  1. august 2021

  Et perfekt ophold for en familie. Det er mere end perfekt, især til familieophold. Vi elsker køkkenet, legepladsen og det hele. Værterne er meget søde, og de sørger supergodt for hver eneste detalje. Dette sted er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på.

 • C. Langemeijer, Holland

  28. juli 2021

  Dette er et fantastisk sted. Vi besøgte Vesterhede med vores autocamper og telt, og oplevelsen var fænomenal. En legeplads for de mindste med nok spande, skovle og køretøjer at lege med, og for de lidt større børn to store trampoliner, gynger og klatrestativ og gocarts. Fælles bålplads. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad du behøver til madlavning. Bruser og toilet er moderne og rene.

 • M. Helleberg, DK

  4. august 2021

  Fantastisk sted, der manglede ikke noget og ejerne var fantastisk gæstfri og imødekommende. Rengøringsnivauet var meget højt og generelt overgik det alle mine forventninger, især til den pris. Mine bedste anbefalinger.

 • D. Olsen, DK

  22. juli 2021

  Mega mega fantastisk sted – verdens bedste sted, vi nogensinde har været på. Vi sov i telt hos jer. Man føler sig virkelig hjemme. Jeg blev ked af det inde i mig selv, da vi tog afsted. Så lækker en legeplads. Kan intet sige, om noget der var dårligt. Vi kommer 100% igen.

  LOasen Vesterhede
  v/ Lis og Henning Kristensen
  Vesterhedevej 33
  DK-7250 Hejnsvig
  CVR-nr. 11472273
  Ring +45 2023 5692
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Ring til os

  Skriv til os