Der er altid en anledning til at skabe minder for livet og samle på uforglemmelige øjeblikke, og vi vil gerne med vores lokaler danne rammen om disse anledninger.

Vores to unikke festsale Stalden og Udsigten er begge perfekte som rammen om din næste fest, uanset om det er et bryllup, en barnedåb, konfirmation, jubilæum eller noget ganske andet.

Du er også meget velkommen til at blive viet i vores smukke natur.

Drejer det sig om en af livets store fester som fx et bryllup, har du mulighed for at leje begge sale, så både reception og aftenfest kan holdes her hos os.

Vi har sørget for indbydende lokaler og faciliteter, og du behøver selv kun tænke på borddækning, mad og drikke samt køkkenpersonale. Resten klarer vi for dig.

I forbindelse med fester giver vi altid god rabat på overnatning.

Kontakt os gerne for en fremvisning og lad os tage en snak om dine/jeres ønsker og drømme. 

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Weifang, DK

  1. august 2021

  Et perfekt ophold for en familie. Det er mere end perfekt, især til familieophold. Vi elsker køkkenet, legepladsen og det hele. Værterne er meget søde, og de sørger supergodt for hver eneste detalje. Dette sted er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på.

 • C. Langemeijer, Holland

  28. juli 2021

  Dette er et fantastisk sted. Vi besøgte Vesterhede med vores autocamper og telt, og oplevelsen var fænomenal. En legeplads for de mindste med nok spande, skovle og køretøjer at lege med, og for de lidt større børn to store trampoliner, gynger og klatrestativ og gocarts. Fælles bålplads. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad du behøver til madlavning. Bruser og toilet er moderne og rene.

 • Bartosz, Polen

  24. august 2021

  Et genialt sted for et familieophold og ture til Legoland eller Givskud ZOO. Meget rent, gode værelser, veludstyret køkken, fantastisk legeplads for børn, stilhed, natur. Efter et to-dages ophold med 3 børn, har vi ingen klager, og vi kommer gerne tilbage hertil. Tak til værtinden.

 • Fam. Katchmann, DK

  29. juli 2021

  Tusind tak for et helt igennem dejligt ophold. Jeg er overrasket over, hvor børnevenlige forholdene er her, og jeg er dybt taknemmelig for jeres venlighed og gæstfrihed. Jeg vil rigtig gerne komme igen, og jeg vil anbefale jeres utrolige sted til alle, jeg kender.

LOasen Vesterhede
v/ Lis og Henning Kristensen
Vesterhedevej 33
DK-7250 Hejnsvig
CVR-nr. 11472273
Ring +45 2023 5692
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os

Skriv til os