Der er altid en anledning til at skabe minder for livet og samle på uforglemmelige øjeblikke, og vi vil gerne med vores lokaler danne rammen om disse anledninger.

Vores to unikke festsale Stalden og Udsigten er begge perfekte som rammen om din næste fest, uanset om det er et bryllup, en barnedåb, konfirmation, jubilæum eller noget helt fjerde.

Du er også meget velkommen til at blive viet i vores smukke natur.

Drejer det sig om en af livets store fester som fx et bryllup, har du mulighed for at leje begge sale, så både reception og aftenfest kan holdes her hos os.

Vi har sørget for indbydende lokaler og faciliteter, og du behøver selv kun tænke på borddækning, mad og drikke samt køkkenpersonale. Resten klarer vi for dig.

I forbindelse med fester giver vi altid god rabat på overnatning.

Kontakt os gerne for en fremvisning og lad os tage en snak om dine/jeres ønsker og drømme. 

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Louise B. J. Larsen, DK

  5. august 2021

  Fantastisk sted - super flotte lejligheder og lækre fællesarealer.  Udendørs er det et rent slaraffenland for børn med de fine fællesområder med hygge og spillemuligheder. Vi har holdt stort familiearrangement i weekenden og vi hyggede os alle 50 mennesker. Dejligt sted for alle aldre (0-80+)

 • K. Hein, DK

  10. oktober 2020

  Dejligt og børnevenligt. Stedet var meget velholdt med en stor legeplads med helt nye legeredskaber og køretøjer. Fredeligt og mulighed for gåture. Glad og venligt personale og virkeligt flotte fællesområder. Ville klart vælge det igen.

 • M. Helleberg, DK

  4. august 2021

  Fantastisk sted, der manglede ikke noget og ejerne var fantastisk gæstfri og imødekommende. Rengøringsnivauet var meget højt og generelt overgik det alle mine forventninger, især til den pris. Mine bedste anbefalinger.

 • D. Olsen, DK

  22. juli 2021

  Mega mega fantastisk sted – verdens bedste sted, vi nogensinde har været på. Vi sov i telt hos jer. Man føler sig virkelig hjemme. Jeg blev ked af det inde i mig selv, da vi tog afsted. Så lækker en legeplads. Kan intet sige, om noget der var dårligt. Vi kommer 100% igen.

LOasen Vesterhede
v/ Lis og Henning Kristensen
Vesterhedevej 33
DK-7250 Hejnsvig
CVR-nr. 11472273
Ring +45 2023 5692
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os

Skriv til os