Hvem er vi

Jeg, Lis Kristensen er født og opvokset her på Bjørnkjær.

Sammen med min mand Henning flyttede jeg hertil i 2012, og siden har vi brugt det meste af vores tid på at indrette ferielejligheder og festsale i de tiloversblevne landbrugsbygninger.

Vi har bestræbt os på at gøre LOasen Vesterhede til et dejligt sted for vores gæster, så her er rart at komme, uanset hvem man er og i hvilken anledning, man besøger os.

Vi er drevet af glade mennesker og gode oplevelser. Kald os bare afhængige - det er OK!

Vores drivkraft til hver dag at stå op og gøre vores ypperste, er at være med til at give gode oplevelser til jer alle - store som små.

Fornøjelsen og glæden ved at møde så mange fantastiske og tilfredse gæster er det, der er med til at give os energien til at gøre os umage – altid.

Vi bygger i stort og småt vores forretning på tillid og oplever heldigvis, at tilliden er gengældt.

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Louise B. J. Larsen, DK

  5. august 2021

  Fantastisk sted - super flotte lejligheder og lækre fællesarealer.  Udendørs er det et rent slaraffenland for børn med de fine fællesområder med hygge og spillemuligheder. Vi har holdt stort familiearrangement i weekenden og vi hyggede os alle 50 mennesker. Dejligt sted for alle aldre (0-80+)

 • C. Langemeijer, Holland

  28. juli 2021

  Dette er et fantastisk sted. Vi besøgte Vesterhede med vores autocamper og telt, og oplevelsen var fænomenal. En legeplads for de mindste med nok spande, skovle og køretøjer at lege med, og for de lidt større børn to store trampoliner, gynger og klatrestativ og gocarts. Fælles bålplads. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad du behøver til madlavning. Bruser og toilet er moderne og rene.

 • Bartosz, Polen

  24. august 2021

  Et genialt sted for et familieophold og ture til Legoland eller Givskud ZOO. Meget rent, gode værelser, veludstyret køkken, fantastisk legeplads for børn, stilhed, natur. Efter et to-dages ophold med 3 børn, har vi ingen klager, og vi kommer gerne tilbage hertil. Tak til værtinden.

 • Lonnie, DK

  6. juli 2021

  Vi vil gerne sige dig/jer tusind tak for nogle fantastiske dage her. Hvor er det et dejligt sted med masser af sjæl og ro.  Det er i hvert fald noget, vi vil vende tilbage til. Tusinde tak for jeres venlige sind.

LOasen Vesterhede
v/ Lis og Henning Kristensen
Vesterhedevej 33
DK-7250 Hejnsvig
CVR-nr. 11472273
Ring +45 2023 5692
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os

Skriv til os