Kontakt

Du er meget velkommen til at sende os din forespørgsel via kontaktformularen.
Skriv gerne lidt om dine ønsker i kommentarfeltet, og om det drejer sig om et ferieophold, familietræf, leje af festlokale eller måske noget helt fjerde.

Vi bestræber os altid på at vende tilbage med svar samme dag.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

  • Louise B. J. Larsen, DK

    5. august 2021

    Fantastisk sted - super flotte lejligheder og lækre fællesarealer.  Udendørs er det et rent slaraffenland for børn med de fine fællesområder med hygge og spillemuligheder. Vi har holdt stort familiearrangement i weekenden og vi hyggede os alle 50 mennesker. Dejligt sted for alle aldre (0-80+)

  • C. Langemeijer, Holland

    28. juli 2021

    Dette er et fantastisk sted. Vi besøgte Vesterhede med vores autocamper og telt, og oplevelsen var fænomenal. En legeplads for de mindste med nok spande, skovle og køretøjer at lege med, og for de lidt større børn to store trampoliner, gynger og klatrestativ og gocarts. Fælles bålplads. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad du behøver til madlavning. Bruser og toilet er moderne og rene.

  • Lisbeth, DK

    25. august 2021

    Beliggenheden. Sød værtinde. Studiolejligheden. Der er gjort rigtig meget ud af stedet og vi manglede intet. Gode senge og hyggelig indretning. Ligger centralt for oplevelser af enhver art. Perfekt sted for børnefamilier.

  • Lonnie, DK

    6. juli 2021

    Vi vil gerne sige dig/jer tusind tak for nogle fantastiske dage her. Hvor er det et dejligt sted med masser af sjæl og ro.  Det er i hvert fald noget, vi vil vende tilbage til. Tusinde tak for jeres venlige sind.

LOasen Vesterhede
v/ Lis og Henning Kristensen
Vesterhedevej 33
DK-7250 Hejnsvig
CVR-nr. 11472273
Ring +45 2023 5692
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os

Skriv til os